Platform Amsterdam

Doe mee Voor Amsterdam!

Schrijf je hier in voor onze campagnes!

Op 4 december 2020 komt Pieter Omtzigt kennis maken met Amsterdammers en buigen we ons over onder andere deze moeilijke kwesties in onze stad:

  • Erfpacht
  • Ondernemerschap
  • Vechten tegen Geweld
  • B&B's
  • Windmolens


Wij nodigen Amsterdammers uit om hun mening en zorgen te uiten over deze kwesties en we willen deze mogelijkheid online bieden. Meld je voor onderstaand evenement aan en we zien jullie graag dan. Meer informatie over de onderwerpen en over de sprekers vinden jullie hieronder!


Ook vinden jullie onderaan de mogelijkheid om aan te geven wat jij vindt dat er fout gaat in Amsterdam en hoe jij het sociaal contract voor je zien. Vul daarom het inbrengformulier onderaan in, of via de optie in de menubalk.

Onderwerpen

Erfpacht

Erfpacht

Ondernemerschap

Ondernemerschap

Vechten tegen Geweld

Vechten tegen Geweld

B&B

B&B

Windmolens

Windmolens

Start je eigen campagne

Wil jij ook een campagne starten Voor Amsterdam? Breng uw thema dan onder de aandacht via de knop hieronder, en start je eigen campagne!

CDA.AMS Voor Amsterdam: Kom in actie

“Vaak moet er iets gebeuren voordat er iets gebeurt"


Deze wijze woorden sprak een groot Amsterdammer; Johan Cruijff. Woorden die vandaag meer dan ooit tevoren van toepassing zijn. Als Cruijff vandaag door Amsterdam zou lopen, zou hij zien dat wij leven in stad die groeit, bruist en bloeit, maar tegelijkertijd worstelt met hardnekkige problemen. Een stad vol potentie om verder uit te groeien tot de mooiste en fijnste stad van Europa, maar die ook voor grote uitdagingen staat. We zien daarnaast ook nog wantrouwen: zowel tussen verschillende groepen in de samenleving onderling als tussen de overheid en de Amsterdammers. Met een politiek bestuur dat soms ver afstaat van de dagelijkse realiteit en vaak meer belooft dan het waar kan maken. Dat kan leiden tot teleurstelling, onbehagen en vervreemding.


Daarom lanceren wij het Voor Amsterdam appèl en platform. Benieuwd naar het appèl? Bekijk het met een klik op onderstaande knop.

CDA.AMS
PlatformAmsterdam

Initiatiefnemers

Dit zijn de helden van Voor Amsterdam

Blijf op de hoogte van CDA.AMS - Meld je aan!

Dit is jouw kans om iets goeds te doen.

Alle velden gemarkeerd met * zijn verplicht

Inbrengformulier

Wil jij, samen met ons, concrete invulling geven aan een nieuw sociaal contract voor Amsterdam? Zie jij onderwerpen, obstakels of kansen in je leven die vragen om een nieuwe, gemeenschappelijke aanpak? Dan gaan we graag met je in gesprek!


Vul je suggestie hieronder in op het formulier. We kunnen je inbreng gebruiken voor een volgende bijeenkomst van Platform Amsterdam. Of er kan een actiepagina op het platform voor je worden aangemaakt: op die manier kun je meer mensen bereiken die willen helpen. Wat ook kan is dat je inbreng wordt ingebracht als punt in de gemeenteraadsvergadering, misschien zelfs met jou als inspreker.

Select...

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacyverklaring en Algemene Voorwaarden zijn van toepassing.