Skip Sidebar
Platform Amsterdam

Platform Amsterdam

Club, vereniging of andere

Over ons

Voor Amsterdam

Deel

Geannulleerd: Boer ontmoet Amsterdammer

Evenement · 21 jan 2020, 19:45 - 21:30
Arent Janszoon Ernststraat 112, 1082 LP Amsterdam, Nederland
#18750
Scan me of ga naar www.platformamsterdam.nl/o/CDA-Amsterdam/Evenementen/Geannulleerd-Boer-ontmoet-Amsterdammer/18750 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Helaas is dit event geannuleerd.

Kom dinsdagavond 21 januari naar Boer ontmoet Amsterdammer en ga in gesprek met koeienboeren uit de Amsterdamse regio.

Uitgebreide omschrijving

De stad en het platteland, overal in de wereld lijken er soms grote verschillen te bestaan tussen twee verschillende manieren van leven. Terwijl we als stadsmensen toch vaak genoeg gefascineerd zijn door het boerenleven, zoals we merkten met de grote populariteit van Boer zoekt vrouw. Voor eventjes vinden we het heerlijk om van plek te wisselen, bijvoorbeeld voor een vakantie in de natuur of andersom een avondje lekker stappen in de stad. Maar daarna gaan we graag naar huis in onze comfort zone. Zijn onze levens echt zo anders of hebben we meer gemeen met elkaar dan we denken?


In kleine groepjes gaan boeren met jou in gesprek over hun boerenbedrijf en gaan jullie in gesprek over wat jullie bindt, nu en voor de toekomst. Omdat wij goede, spontane gesprekken organiseren in kleine groepjes is er helaas een beperkt aantal deelnemers mogelijk voor dit evenement. Dus meld je snel aan en we zien je op 21 januari om 19:45u in het Huis van de Wijk in Buitenveldert voor een verhelderend en verbindend gesprek dat, zoals wij denken, naar meer zal smaken.


Doe mee!

Hoe kom ik er?

Vrijwilligerswerk in Amsterdam > Amsterdam Evenementen > Platform Amsterdam > Geannulleerd: Boer ontmoet Amsterdammer

Over Platform Amsterdam